Otthonom kényelme

Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek (professzionális felhasználók)

Vállaltunk nagy súlyt fektet a személyes adatok védelmére, ami természetesen vonatkozik internetes oldalunkra is. Ez az adatvédelmi szabályzat a személyes adatok feldolgozásáról tájékoztatja Önt. Az adatvédelmi irányelvek a weboldalunkra és a myVaillant Pro személyre szabott szolgáltatási portálra, amelyet üzleti célokból a telepítők és más szakmai felhasználók és partnerek ("Partner"), valamint ezen partnerek alkalmazottainak számára teszünk elérhetővé. Bizonyos szolgáltatásokra egyedi vagy kiegészítő adatvédelmi irányelvek is érvényesek lehetnek.

Adatkezelő

A személyes adatok feldolgozásának adatkezelője a Vaillant Saunier Duval Kft., 1097 Budapest, Gubacsi u. 6/b (a továbbiakban "mi", "minket").

További információkat és elérhetőségeinket az Impresszum-ban találhatja meg.

A Vaillant Csoport vállalata vagyunk, ahol a Vaillant Csoport a Vaillant GmbH-t (Vaillant GmbH, Berghauser Str. 40, 42859 Remscheid, Németország) és a Vaillant GmbH-val kapcsolatban álló vállalatokat jelenti. A Vaillant Csoport magában foglalja a Vaillant, a Saunier Duval, az AWB, a Bulex, a DemirDöküm, a Glowworm, a Hermann Saunier Duval és a Protherm márkákat. A Vaillant Csoportról további információkat találhat ide kattintva.

Jogalap

Az Ön személyes adatait általában az Ön hozzájárulása alapján, egy szerződés kezdeményezése vagy teljesítése érdekében, vagy az általunk vagy harmadik fél által követett jogos érdekek céljához szükséges mértékben dolgozzuk fel (DSGVO 6. cikk (1) bekezdés a), b) és f) pont). A személyes adatokat elsősorban azért dolgozzuk fel, hogy megválaszoljuk az Ön kérdéseit, segítséget nyújtsunk Önnek termékeink és szolgáltatásaink használatában, hogy javítási, karbantartási és egyéb szolgáltatási szerződéseket készítsünk vagy kössünk, hogy weboldalunkon keresztül vagy más módon biztosítsuk Önnek a kért információkat vagy szolgáltatásokat, hogy internetes ajánlatainkat, termékeinket és szolgáltatásainkat az Ön érdeklődési köréhez igazítsuk, vagy javítsuk azokat, valamint, hogy támogassuk marketing tevékenységünket. Erről további részletek a következő fejezetekben találhatók.

A szolgáltatásportál használata

A szolgáltatásportál használataA szolgáltatási portál általános tájékoztatás céljából és a partnerek számára személyre szabott webszolgáltatásként biztosított.

Amikor weboldalunkat használja, olyan adatokat továbbít nekünk a böngészőjén keresztül, amelyek technikailag szükségesek a kapcsolat létrehozásához és weboldalunk használatához. Ez magában foglalja elsősorban a kapcsolat dátumát és időpontját, az Ön IP-címét, a kért weboldalakat és letöltött fájlokat, a weboldal továbbítására és használatára vonatkozó adatokat, a böngésző és a böngésző beállításaira, az operációs rendszerre és az eszközre vonatkozó információkat, valamint azt az internetcímet, ahonnan a webhelyünket elérte. Az adatokat technikai okokból tároljuk és dolgozzuk fel. Ezeket az információkat arra használjuk, hogy biztosítsuk weboldalaink biztonságát, mérjük az internetes hirdetések hatékonyságát, statisztikákat állítsunk össze és mérjük a weboldalon végzett tevékenységeket kínálatunk javítása céljából. Ezeket az adatokat általában nem tároljuk harminc napnál hosszabb ideig.

Weboldalunk általánosan elérhető részét anélkül használhatja, hogy azonosítaná magát vagy regisztrálna.

A szolgáltatási portál személyre szabott részéhez való hozzáférés biztosítása megköveteli a partnertől a regisztrációt, amelynek során összegyűjti a szolgáltatási portált használni kívánó munkavállalók vállalati adatait és elérhetőségeit. A munkavállaló regisztrációjához cím, keresztnév, vezetéknév, személyes e-mail cím és mobilszám megadása szükséges. További információkra lehet szükség. A használat csak a partner felhatalmazott és regisztrált alkalmazottai számára lehetséges, és egyedi felhasználónévvel (e-mail-címmel) és jelszóval történő regisztráció szükséges.

A szervizportál és a személyre szabott szolgáltatások adott partner és alkalmazottai általi használatával összefüggésben személyes adatokat dolgozunk fel, beleértve a partner alkalmazottainak és végfelhasználóinak adatait is, amennyiben ez az adott szolgáltatáshoz szükséges. A Partner biztosítja, hogy a munkavállalóval kapcsolatban jogosult legyen a munkavállalót felhasználóként megnevezni és az ügyféladatokat továbbítani nekünk. Regisztrációjával és a szolgáltatási portál használatával a munkavállaló megerősíti, hogy hozzájárul a szolgáltatási portál felhasználójaként történő regisztrációjához.

A személyes adatokat a partner és az adott alkalmazottak regisztrációjának időtartama alatt, majd azt követően a törvény által előírt és megengedett ideig tároljuk.

Amikor arra kérjük Önt, hogy adjon meg nekünk bizonyos személyes adatokat, jelezzük, hogy az adatok szükségesek-e az adott szolgáltatás nyújtásához. A szükséges információkat csillaggal (*) vagy más módon jelöljük. Minden egyéb információ, amelyet Ön ad meg nekünk, önkéntes.

A szolgáltatási portálon belüli információs ajánlatok általában személyes adatok további megadása nélkül is hozzáférhetők és használhatók. Ez különösen a termékekre, rendszerekre, pótalkatrészekre és műszaki dokumentumokra vonatkozó információkra vonatkozik, mint például a szakinformációk, a végfelhasználói információk, az árlisták és az ellenőrzőlisták.

Amennyiben bizonyos szolgáltatások további személyes adatok megadását igénylik, előfordulhat, hogy ezeket nem lehet teljes mértékben felhasználni, ha nem adja meg a szükséges adatokat.

Adatait továbbíthatjuk a Vaillant Csoport vállalatainak, amennyiben ez szükséges az adott szolgáltatás nyújtásához vagy az Ön kérdéseinek és kéréseinek feldolgozásához.

Amennyiben személyes adatainak feldolgozása az Ön hozzájárulásán alapul, Ön bármikor visszavonhatja a jövőre vonatkozó hozzájárulását. Erre a célra a jelen tájékoztató végén megadott elérhetőségeket használhatja. A hozzájárulás visszavonására vonatkozó kéréseket haladéktalanul feldolgozzuk.

Személyes adatok

A Partner cégtörzsadatait a meglévő szerződéses jogviszony és a szolgáltatási portálra történő regisztráció keretében gyűjtjük. A cégtörzsadatok közé tartoznak a Partner meghatalmazott képviselőinek és kapcsolattartóinak elérhetőségei, adószáma, cégjegyzékszáma és banki adatai. Az adatokat a szerződéses kapcsolat kezelésére és a szolgáltatási portálhoz való hozzáférésre használjuk fel.

Munkavállalói adatokat gyűjtünk a szolgáltatási portálhoz való hozzáférés adminisztrációjához. A munkavállalói adatok közé tartozik különösen a beosztás, a név, a telefonszám, a mobilszám, a jelszó és a Partner, amelyhez a munkavállaló kapcsolódik. A szolgáltatási portál használatának részeként további, a munkavállalóra vonatkozó adatok tárolhatók és kezelhetők, különösen a szolgáltatási portálra való utolsó bejelentkezés időpontja, a munkavállaló termékeinkkel kapcsolatos képesítése, a munkavállaló képzésen való részvételre vonatkozó engedélyei és a képzésben való részvételre vonatkozó információk.

A Partner végfelhasználóitól származó adatokat csak annyiban gyűjtjük és dolgozzuk fel, amennyiben ez a Partnernek nyújtott szolgáltatásokkal összefüggésben szükséges, különösen az ügyfélszolgálatunk szolgáltatásaival kapcsolatban. Ebben az összefüggésben megadhatja nekünk a megrendelés leadásához szükséges információkat. Ez magában foglalja a megrendelés típusát, az érintett eszközön található információkat, a probléma leírását, a saját rendelési számát, a szolgáltatás helyére vonatkozó információkat, beleértve az érintett eszköz tulajdonosának nevét és elérhetőségeit, a helyszínen lévő kapcsolattartó személy elérhetőségeit, a kívánt dátumot, a lehetséges kapcsolatfelvétel típusát. Ezeket az adatokat az ügyfélszolgálati rendelés feldolgozásához használjuk fel.

Nem dolgozunk fel semmilyen különleges személyes adatot (DSGVO 9. cikk) a Partnerekkel, azok alkalmazottaival vagy végfelhasználóival kapcsolatban.

Az általunk feldolgozott személyes adatokkal kapcsolatos további részletek a szolgáltatási portálon általunk megadott adott szolgáltatás és alkalmazás leírásában találhatók.

Ajánlatok egyeztetését, tervezését és elkészítését támogató szolgáltatások

Különböző eszközöket és alkalmazásokat biztosítunk Önnek a szolgáltatási portálon belül. Az eszközök támogatják a konzultációt, a tervezést és előkészítést a végfelhasználók igényeivel kapcsolatban. Az eszközöket és az alkalmazásokat általában úgy biztosítjuk, hogy a végfelhasználók specifikációja ne legyen kötelező. Adatokat gyűjtünk az eszközök és alkalmazások Partner általi használatáról, különösen statisztikai célokra, valamint termékeink és szolgáltatásaink optimalizálása érdekében. A Partner egyes alkalmazottai által történő felhasználására vonatkozó egyéni elemzés nem történik.

Tervezési eszközök

Különféle tervezési eszközöket biztosítunk Önnek, amelyeket személyes adatok megadása nélkül használhat. Ezek közé tartoznak például a projektadatok rögzítésére szolgáló eszközök, mint a planNet, vagy a planSoft. Az eszközök egy részét külső szolgáltatók biztosítják számunkra egy adatfeldolgozási megállapodás alapján. Nem minden eszköz érhető el minden piacon.

A planSoft eszközzel lehetősége van arra, hogy a fűtési rendszerekre vonatkozó bizonyos szabványoknak megfelelően tervezzen és számításokat végezzen, és egyedi projekteket irányítson. Az eszköz személyes adatok megadása nélkül is használható. A különböző projektek kezelése és személyre szabott jelentések készítése céljából az eszköz lehetővé teszi a projekttel és a telepítő céggel kapcsolatos személyes adatok megadását. A projekt adatai a következőket tartalmazzák: A projekt neve, ügyfélszám, név, cím, telefon, fax, e-mail cím. A telepítő cég adatai a következők: Cégnév, kapcsolattartó neve, címe, telefon, fax és e-mail, céglogó. A Partner kijelenti, hogy jogosult a vonatkozó adatok felhasználására. Az eszköz lehetővé teszi továbbá a szóban forgó projekttel kapcsolatos műszaki információk gyűjtését, valamint a tervezett fűtési rendszerrel kapcsolatos számítások megtervezését és elvégzését. Az adatokat az eszköz biztosítása érdekében, valamint saját statisztikai céljainkra dolgozzuk fel.

Képzések az alkalmazottak számára

Különböző képzéseket kínálunk partnereinknek és alkalmazottaiknak. A képzések tervezésével és megvalósításával kapcsolatban feldolgozzuk a részt vevő munkatársak elérhetőségi adatait, valamint a képzéseken való részvétellel kapcsolatos információkat. Az adatokat elsősorban a képzések tervezése és előkészítése, a képzés résztvevőivel való kommunikáció, a képzések számlázása (adott esetben), valamint a képzéseken való részvétel dokumentálása céljából kezeljük.

Regisztráció rendezvényekre

Időről időre lehetőséget kínálunk rendezvényekre (pl. információs események, vezetett túrák, vásárok) történő regisztrációra. Ehhez szükségünk van az Ön nevére és e-mail címére, valamint esetleg az adott esemény megtervezéséhez és megvalósításához szükséges egyéb információkra.

E-learning ajánlatok

A szolgáltatási portálon belül e-learning ajánlatokat kínálunk Önnek termékeinkkel, szolgáltatásainkkal vagy más témákkal kapcsolatban. Ebből a célból használhatjuk a harmadik fél szolgáltatók technikai platformját, amelyen keresztül a tanulási tartalom elérhetővé válik. Elvben nem továbbítunk semmilyen, a felhasználókra vonatkozó személyes adatot az érintett szolgáltatóknak. A szolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosítása, az alkalmazások biztonsága, valamint a különböző ajánlatok használatának elemzése érdekében a szolgáltatók sütiket vagy más technológiákat használhatnak. Fenntartjuk a jogot, hogy statisztikailag értékeljük az e-learning ajánlatok felhasználásával kapcsolatos technikai adatokat és használati adatokat kínálatunk javítása és optimalizálása érdekében. Az e-learning ajánlatok általunk vagy a szolgáltatók általi felhasználásának személyre szabott értékelésére nem kerül sor.

Bizonyos szolgáltatásokkal kapcsolatban az e-learning minősített formáját kínáljuk, amelyben az e-learning sikeres befejezése tanúsításhoz vezet. Ezekben az esetekben az e-learning keretében a tanulási sikert a kérdések megválaszolása vagy a feladatok megoldása alapján rögzítjük. Ebből a célból információkat tárolunk és dolgozunk fel az e-learning megvalósításáról, a tanulási sikerről és a tanúsítvány odaítéléséről.

Időpontfoglalás ügyfélszolgálatunknál és szolgáltatás megrendelése

Lehetőséget kínálunk arra, hogy online vagy telefonon keresztül időpontot egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal. Ebből a célból különösen a megrendelés típusára (javítás, karbantartás vagy egyéb), az Ön problémájára és a kért szolgáltatásokra, az érintett termékre (pl. sorozatszám, típus, modell, teljesítmény), az Ön nevére, címére, e-mail címére, telefonszámára (vezetékes vagy mobil) és a készülék helyére vonatkozó információkra van szükségünk. Arra is kérjük, hogy erősítse meg, hogy elfogadja-e a vonatkozó feltételeket. Szükségünk van ezekre az információkra a kért szolgáltatás megtervezéséhez, az Önnel való találkozók koordinálásához, a megrendelés megerősítéséhez és az Önnel való kommunikációhoz a megrendelés feldolgozása során. A megadott információkat az esetleges helytelen adatok elkerülése érdekében ellenőrizzük.

Az adatokat a megrendelés feldolgozására és számlázására, valamint statisztikai célokra, vagy termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére is felhasználjuk.

Lehetősége van arra, hogy megtekintse az ügyfélszolgálati rendeléseket a kapcsolódó adatokkal együtt a szolgáltatásportálon. Ez magában foglalja a rendelési számot, a megrendelés általános adatait, beleértve a megrendelés típusára vonatkozó információkat, az állapotot, a telepítő technikust, a telepítési helyet, az eszköz adatait, az ügyfélszolgálat telepítésének részleteit (beleértve a munkajelentést is).

Mobilalkalmazások partnereknek

Partnereink számára különféle mobilalkalmazásokat biztosítunk, amelyeket webes alkalmazásként vagy Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező végberendezésekhez teszünk elérhetővé a Google Playen vagy az Apple App Store-on keresztül. Ezek a következők (a rendelkezésre állástól függően):

  • myVaillant Pro alkalmazás
  • Vaillant partnerNET alkalmazás
  • Vaillant Partner+ alkalmazás
  • serviceDIALOG alkalmazás
  • SparepartCHECK alkalmazás

Az alkalmazások használata csak a Partnerként való előzetes regisztráció után lehetséges. Az alkalmazásokhoz való hozzáférési adatokat (felhasználónév, jelszó) kezeljük. Az adott alkalmazáshoz kapcsolódó adatvédelmi információk az alkalmazások használatára vonatkoznak, és az adott alkalmazáson keresztül érhetők el.

A Google Play és az App Store esetében a szolgáltatók adatvédelmi feltételei érvényesek. A Google Playt Európában a Google Ireland Limited Gordon House (Barrow Street Dublin 4, Írország) biztosítja ("Google"). A Google adatvédelmi irányelveivel kapcsolatos információk a https://policies.google.com/privacy oldalon találhatók. Az App Store-t az Apple Inc. biztosítja, One Apple Park Way, Cupertino, California, 95014, USA ("Apple")." Az Apple adatvédelmi irányelveivel kapcsolatos információk a https://www.apple.com/legal/privacy/data/ oldalon találhatók (a megfelelő nyelvi verzió az országválasztáson keresztül érhető el).

Hűségprogram és szkennelési alkalmazás

Partnereinknek lehetőséget kínálunk arra, hogy hűségprogramban vegyenek részt. A partnerség részeként a Partner információkat továbbít nekünk a megvásárolt és telepített készülékekről, és cserébe különféle előnyöket kap, amelyek típusa és hatóköre az adott Partner státuszától függ. A partnerprogram adminisztrálása céljából különböző információkat dolgozunk fel. Ez magában foglalja különösen a megvásárolt és telepített eszközökre vonatkozó információkat, a pontszámla kezelését, a nyújtott szolgáltatásokra és a beváltásokra vonatkozó információkat, beleértve különösen a hűségszolgáltatásoknak a Hűségbolton keresztül történő feldolgozását. A partnerprogram adminisztrációja magában foglalja a megvásárolt és telepített eszközökre vonatkozó információk feldolgozását is, amelyek nem engedélyezett, helytelen vagy többszörös adattovábbítással kapcsolatosak jogosulatlan előnyök elérése céljából.

Mobilalkalmazást biztosítunk a termékinformációk továbbítására és a vonalkódok eszközökről történő leolvasására (vepSCAN App). Ebben az összefüggésben feldolgozzuk az alkalmazás bejelentkezési adatait, valamint a továbbított vonalkódok részleteit, beleértve az átvitel dátumát és időpontját is. Az információkat az Ön hűségfiókjában tároljuk, és a program adminisztrálására használjuk fel.

Megjelenés a szakember-keresőben

Partnereinknek lehetőséget kínálunk arra, hogy kapcsolattartóként szerepeljenek weboldalunk szakember-keresőjében az érdeklődő végfelhasználók (leendő ügyfelek) számára. A keresésen belül az érdeklődő több telepítőt is megjeleníthet a közelében. Ebből a célból feldolgozzuk és közzétesszük a Partner nyilvános kapcsolattartási adatait a megfelelő keresési eredmény keretein belül. Ez magában foglalja a Partner nevét/cégét, címét, telefonszámát (vezetékes) vagy adott esetben mobilszámát, a Partner weboldalát és egy általános e-mail címet, amelyen a Partner elérhető. Az adatok a szolgáltatásportálon tárolt törzsadatokból származnak. Kérjük, győződjön meg arról, hogy csak olyan kapcsolattartási adatokat ad meg a vállalata számára, amelyek közzétételét a szakemberek keresése keretében engedélyezi. A szakemberek keresésének keretében az Ön címe is megjelenik az érdekelt fél számára a Google Térképen. Ebből a célból a vállalat címe automatikusan átkerül a Google Térképre.

Információk letöltése vagy megrendelése

Általános szabály, hogy a termékekről és szolgáltatásokról szóló információkat és brosúrákat Ön közvetlenül a weboldalról töltheti le személyes adatok megadása nélkül. Bizonyos esetekben lehetőséget kínálunk arra, hogy a kiválasztott információkat e-mailben vagy postai úton küldjük el. Ebben az esetben természetesen meg kell adnia nekünk a szükséges információk részleteit, valamint nevét, címét, e-mail címét és/vagy postacímét. Egyedi esetekben további információkat kérhetünk, amelyek az adott szolgáltatáshoz szükségesek.

Ügyfélszolgálati központ a partnerek számára

Számos lehetőséget kínálunk arra, hogy Ön kapcsolatba lépjen ügyfélszolgálati központunkkal. Ha telefonon veszi fel velünk a kapcsolatot, arra kérjük, hogy adja meg nekünk a kérése feldolgozásához szükséges információkat. Ez magában foglalja elsősorban az Ön nevét, a kapcsolattartási adatokat, a terméke adatait, az ügyfélszámát ha van, a rendelési számot, az érintett készülék sorozatszámát és az Ön aggodalmát leíró részleteket. További információkat kérhetünk a készülék tulajdonosáról, a szolgáltatás vagy számla igénybe vevőjéről. Az Ön adatait kiegészíthetjük más információkkal (pl. ügyfélszám, rendelési szám, hibainformációk, szükséges pótalkatrészek, a készülék helyének földrajzi adatai) annak érdekében, hogy hatékonyabban végezhessük ügyfélszolgálati munkánkat. Arra is megkérhetjük, hogy járuljon hozzá a marketing- és ügyfélelégedettségi felmérésekhez, és adott esetben dokumentálja ezen hozzájárulását. Az adatokat kiegészítjük az Ön kérésének feldolgozásával, vagy megrendelésének teljesítésével kapcsolatos információkkal. Ezen adatokat arra használjuk, hogy feldolgozzuk az Ön kérését, elsősorban a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdések megválaszolására, megrendelések elfogadására, ügyfélszolgálati találkozóink megszervezésére, nyújtott szolgáltatások dokumentálására vagy szolgáltatások számlázására.

Ha megadta nekünk telefonszámát, mobilszámát vagy e-mail címét, akkor ezt arra használjuk, hogy kommunikáljunk Önnel a kérésével kapcsolatban, amíg a kérését nem teljesítjük. Ez magában foglalja az e-mailben vagy SMS-ben küldött üzeneteket is, amelyek megerősítik vagy emlékeztetik Önt az esetleges találkozókra.

Ha beleegyezik, a telefonbeszélgetéseket minőségbiztosítási vagy képzési célokból is rögzítjük. Az ilyen információkat az értékelés után azonnal, de legkésőbb 30 napon belül töröljük.

Sütik, elemző eszközök, nyomon követés és célzás, közösségi média

Weboldalunkon sütiket használunk. A sütik olyan kis fájlok, amelyek ideiglenesen tárolódnak az Ön eszközén. A sütiket különböző célokra használjuk, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

Saját sütiket, különösen funkcionális sütiket használunk, hogy weboldalunkat felhasználóbarátabbá tegyük, megkönnyítsük a navigációt és az űrlapok használatát, egyszerűsítsük a bejelentkezést és a regisztrációt, bizonyos funkciókat biztosítsunk, tároljuk az Ön sütikre vonatkozó beleegyezését vagy elutasítását, valamint biztosítsuk weboldalunk és rendszereink biztonságát.

Alapvető sütik: ezek a sütik a weboldal működéséhez szükségesek, ezért ezekhez nincs szükség hozzájárulásra. Ezek a sütik teszik lehetővé a weboldal böngészését és funkcióinak használatát. E sütik nélkül a kulcsfontosságú szolgáltatások nem biztosíthatók, például nem tudnánk dokumentálni az Ön korábbi sütihasználathoz való hozzájárulását sem.

Harmadik féltől származó sütiket is használunk, különösen az analitikai eszközök, a nyomkövetési és célzási technológiák használatával kapcsolatban.

Teljesítmény és statisztikai sütik: ezek a sütik információkat gyűjtenek arról, hogy Ön hogyan lép kapcsolatba a webhelyeinkkel, és mely oldalakat látogatta meg. Ezeket a sütiket weboldalaink teljesítményének mérésére és javítására használjuk. Az ezekkel a sütikkel gyűjtött vagy mentett információkat összesítjük, de azok nem kapcsolódnak Önhöz személyesen.Az ilyen sütik az Ön hozzájárulásával engedélyezettek és Ön ezen hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

Marketing sütik: ezek a sütik nyomon követik és információkat gyűjtenek az Ön online tevékenységéről, hogy segítsenek a hirdetőknek az Ön érdeklődésének megfelelő, releváns hirdetéseket megjeleníteni. Ezek a sütik megoszthatják ezeket az információkat más szervezetekkel vagy hirdetőkkel. Az ilyen sütik az Ön hozzájárulásával engedélyezettek és Ön ezen hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

Bizonyos úgynevezett közösségi média ajánlatokat vagy külső tartalmakat is integrálunk weboldalainkra. A közösségi média használatakor Ön a közösségi média szolgáltatók megfelelő szolgáltatásait is használja, amelyek szintén sütiket használnak. Az ilyen sütik az Ön hozzájárulásával engedélyezettek és Ön ezen hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

Elvileg Ön sütik nélkül is megtekintheti weboldalunkat. A legtöbb böngésző azonban automatikusan elfogadja a sütiket alapértelmezett beállításként. A sütik tárolását azonban Ön megakadályozhatja vagy korlátozhatja a saját eszközén. Ennek működésével kapcsolatos részletekért tekintse meg a böngésző gyártójának utasításait. A már beállított sütiket bármikor törölheti a böngészőjén keresztül. A sütik kezeléséhez használhatja böngészője "Ne kövess" beállításait is. Bizonyos harmadik fél szolgáltatóktól származó sütiket a "Digitális Hirdetési Szövetség" oldalán is deaktiválhat a http://www.aboutads.info/choices/ oldalon vagy az "Ön online választási lehetőségei" oldalon https://www.youronlinechoices.com. Ha nem fogadja el a szükséges sütiket, az szolgáltatásaink funkcionális korlátozásához vezethet.

Más szolgáltatóktól származó sütik ("harmadik féltől származó sütik") használata esetén előfordulhat, hogy az összegyűjtött adatokat az adott szolgáltató olyan EU-n vagy EGT-n kívüli országba továbbítja, amely nem nyújt megfelelő szintű adatvédelmet. Ilyen pl. az Egyesült Államok, aki jelenleg nem nyújt megfelelő védelmet a GDPR értelmében, mivel az Egyesült Államok kormányzati hatóságainak joguk van bizonyos körülmények között hozzáférni a vállalatok birtokában lévő személyes adatokhoz anélkül, hogy az érintettek számára megfelelő jogorvoslat állna rendelkezésre.

A sütikre és a süti-hozzájárulás-kezelő eszköz használatára vonatkozó információk

A weboldalunkba integrált süti-hozzájárulás-kezelő eszközzel kezelheti a sütik használatára vonatkozó egyéni beállításait. Itt részletes információkat talál az egyes sütikről is.

Weboldalunkon a Consentmanager AB (Håltegelvägen 1b, 72348 Västerås, Svédország) hozzájárulás-kezelési eszközét használjuk. Az eszköz lehetővé teszi, hogy ön hozzájáruljon a weboldalon keresztül történő adatfeldolgozáshoz, különösen a sütik beállításához, valamint, hogy éljen a már megadott hozzájárulás visszavonásának jogával. Az adatok feldolgozása és a sütik használata szükséges a beállítások dokumentálásához és adminisztrációjához. A rendszer a következő adatokat gyűjti és továbbítja az eszköz szolgáltatójának: az oldalhívás dátuma és időpontja, az Ön által használt böngészőre és az Ön által használt eszközre vonatkozó információk, anonimizált IP-cím, opt-in és opt-out adatok az adott sütikre vonatkozóan. Ezeket az adatokat nem adjuk át más harmadik félnek.

A használt süti-hozzájárulás-kezelő eszköz adatvédelmi feltételeivel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő oldalra: https://www.consentmanager.net/privacy.php

Személyes adatok továbbítása a Vaillant Csoporton belül és harmadik feleknek

A személyes adatokat mi, mint adatkezelő dolgozzuk fel, és szolgáltatások nyújtása céljából továbbítjuk a Vaillant Csoporton belüli adatfeldolgozóknak és külső adatfeldolgozóknak, akik az adatokat kizárólag a nevünkben és az utasításainknak megfelelően dolgozzák fel.

Az Ön beleegyezésével személyes adatokat is átadunk szakosodott kereskedőknek vagy más harmadik feleknek, ha ez bizonyos szolgáltatások nyújtásához szükséges.

A személyes adatok belföldi és külföldi bíróságok, hatóságok vagy más kormányzati intézmények részére történő továbbítására kizárólag a törvényi rendelkezések keretein belül kerülhet sor.

Harmadik felek által végzett adatfeldolgozás és adatkezelés az EU-n vagy az EGT-n kívül

A személyes adatokat adatkezelőként kezeljük, és a szolgáltatások nyújtása céljából továbbítjuk a Vaillant Csoporton belüli adatfeldolgozóknak és külső adatfeldolgozóknak, akik az adatokat kizárólag a nevünkben és az utasításainknak megfelelően dolgozzák fel.

Bizonyos körülmények között az adatfeldolgozást a nevünkben egy, az EU-n vagy az EGT-n kívüli adatfeldolgozó végzi. Ilyen esetben, hacsak a EU nem hoz megfelelőségi határozatot a fogadó országgal kapcsolatban, megállapodunk egy megfelelő szolgáltatóval a személyes adatok védelmére vonatkozó megfelelő garanciákról, különösen az alkalmazandó uniós általános szerződési feltételek elfogadásával.

Elsősorban az elemző eszközök használatával, a harmadik fél szolgáltatóktól származó technológiák nyomon követésével és célzásával vagy a közösségimédia-ajánlatok integrálásával kapcsolatban lehetséges, hogy a harmadik fél szolgáltatók az EU-n vagy az EGT-n kívül is feldolgozzák az adatokat. Harmadik fél szolgáltatók a leggyakrabban az Egyesült Államokban dolgozhatnak fel személyes adatokat. Az Egyesült Államok jelenleg nem nyújt megfelelő védelmet a GDPR értelmében, különösen azért, mert az Egyesült Államok kormányzati hatóságainak joguk van bizonyos körülmények között hozzáférni a vállalatok birtokában lévő személyes adatokhoz anélkül, hogy az érintettek megfelelő jogorvoslattal rendelkeznének.

Adatbiztonság

Technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket alkalmazunk annak érdekében, hogy megvédjük az általunk kezelt személyes adatokat a személyes adatok megsemmisítésétől, elvesztésétől, megváltoztatásától, jogosulatlan közlésétől vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáféréstől. A személyre szabott szolgáltatások igénybevétele során az Ön által megadott összes személyes adatot titkosított formában továbbítjuk. Erre a célra a legkorszerűbb titkosítási folyamatot alkalmazzuk. Adatait jelszóval védik azokban a rendszerekben, amelyekben tárolják őket. A hozzáférésre jogosult személyeket szigorú biztonsági előírások tiltják, hogy az Ön adatait harmadik feleknek kiadják. Biztonsági intézkedéseinket folyamatosan fejlesztjük.

Az Ön jogai

Önnek joga van kérni az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését vagy törlését, illetve az adatkezelés korlátozását, vagy tiltakozni az adatkezelés ellen, valamint joga van az adathordozhatósághoz, de minden esetben a törvényi rendelkezésekkel összhangban.

Ha a személyes adatok feldolgozása az Ön hozzájárulásán alapul, Önnek joga van hozzájárulását bármikor visszavonni anélkül, hogy ez befolyásolná a visszavonás előtti hozzájáruláson alapuló adatkezelés jogszerűségét.

A fenti jogok érvényesítése érdekében felveheti a kapcsolatot adatvédelmi tisztviselőnkkel is.

Önnek joga van panaszt benyújtani az illetékes felügyeleti hatósághoz a törvényi rendelkezéseknek megfelelően, ha azon a véleményen van, hogy az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozása sérti a törvényi rendelkezéseket. E célból Ön elsősorban a szokásos tartózkodási helye vagy az állítólagos jogsértés helye szerinti uniós tagállami hatósággal veheti fel a kapcsolatot.

Eljárásra hatáskörrel rendelkező felügyeleti szervek Magyarország területén: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság. Aktuális elérhetőségüket a www.naih.hu oldalon találja.

Az adatvédelmi tisztviselő elérhetőségei

Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük, küldje el azokat e-mailben vagy levélben adatvédelmi tisztviselőnknek, aki az alábbi elérhetőségeken érhető el:

E-mailben: info@vaillant.hu

Postai úton: Vaillant Saunier Duval Kft., 1097 Budapest, Gubacsi u. 6/b, Magyarország.

A módosítás tárgyát képezheti

Fenntartjuk a jogot, hogy ezeket az adatvédelmi rendelkezéseket bármikor megváltoztassuk az alkalmazandó jogszabályok keretein belül. Kérjük, vegye figyelembe a vonatkozó használati feltételeket és az általános szerződési feltételeket is, amikor internetes oldalainkat használja.

Állapot: 2024 április 22.