Otthonom kényelme

Erősítse vállalkozását - csatlakozzon a Vaillant hálózatához

Egy erős partnert szeretne maga mellett tudni? Nálunk egy egész hálózat áll az Ön rendelkezésére. Vaillant partnerként Ön a megújuló fűtés, hűtés és szellőzés egyik vezető vállalatának közel 150 éves tapasztalatából profitálhat. Ismerje meg, milyen előnyökkel jár, ha a csapatunk tagja lesz.

Professional and Vaillant employee give each other a fist bump

Legyen erősebb - engedje, hogy a csapata részévé váljunk.

Természetes, hogy Ön a vállalkozásának növekedésére szeretne koncentrálni. Ezért támogatjuk Önt a napi feladataiban kiterjedt hálózatunkkal és műszaki szakértelmünkkel. Használja ki széles termékportfóliónkat, valamint szolgáltatásaink és eszközeink egész sorát, amelyek megkönnyítik mindennapi munkáját. Az Ön csapatának részeként biztosítjuk az erőforrásokat ahhoz, hogy mindennapi üzletmenetét ne csak könnyebbé, hanem jövedelmezőbbé is tegye.

Személyes értékesítési képviselő

Értékesítési képviselőnk az Ön kapcsolattartója, és támogatja Önt termékeink és szolgáltatásaink értékesítési folyamatának minden fázisában.

Bemutatóterem és képzési központ

Váljon szakértővé: Bemutatótermünkben élőben megismerheti az összes terméket, képzési központunkban pedig mindent megtanulhat, ami a konzultációhoz, tervezéshez és telepítéshez szükséges.

Országszerte elérhető szervizes partnerek

Szakképzett szakembereink kívülről-belülről ismerik a termékeinket és szakértelmükkel támogatják Önt.

Kereskedelmi hálózat

Készleten lévő minőség: Nagy- és kiskereskedelmi hálózatunk garantálja a termékek és alkatrészek gyors elérhetőségét.

Egy olyan partnerség, amelyre számíthat.

Erős csapatunk mellett olyan termékportfóliót is kínálunk, amellyel ügyfelei fűtési rendszerének teljes igényét lefedheti. Az Ön mindennapi üzletmenete éppen olyan zökkenőmentesen zajlik majd, mint ahogyan a termékeink összhangban működnek egymással. Eszközeink és szolgáltatásaink segítenek olyan gyors és célzott megoldásokat találni amilyenekre partnerünkként számíthat.

Installer and Vaillant service technician installing a heat pump.

Tervezési eszközök

Tervezési eszközeink biztosítják, hogy a tervezés minden fázisában szervezett maradjon. Legyen szó akár az ügyfélspecifikus dokumentumokhoz való hozzáférésről, akár a tökéletes árajánlat összeállításáról: Eszközeinkkel Ön mindig egy lépéssel előrébb jár.

Képzések

Képzési programok széles skáláját kínáljuk, hogy Ön naprakész maradjon és a lehető leghatékonyabban végezhesse munkáját. Látogasson el a helyszíni képzésekre, vagy használja e-learningjeinket, amelyek lehetővé teszik, hogy akkor és ott tanuljon, amikor és ahol csak akar. Képzési programjaink lehetővé teszik, hogy szakértővé váljon és mindig megfeleljen a jövőbeli technológiai kihívásoknak.

Megjelenés a helyi telepítő keresőben

A Vaillant szakemberkereső listáján való szereplés jelentősen növelheti az Ön ismertségét és új érdeklődéseket generálhat. Így új ügyfelek egész hálózatát építheti ki.

Hűség

A hűség a Vaillant egyik alapértéke. Ezért ápolunk szoros, kölcsönösen előnyös kapcsolatot minden partnerünkkel és ügyfelünkkel. Hálózatunk folyamatos támogatást nyújt Önnek és biztosítja, hogy munkája mindig hatékony legyen. Hosszú távú partnerségét hűségprogramunk segítségével jutalmazzuk.
Loyalty App on Smartphone

Hűségének jutalmazása: VEP partner-program

Ne hagyja ki a lehetőségét, hogy a lehető legjobb módon támogathassuk. Legyen tagja ingyenes partner-programunknak és élvezze a további előnyöket: növelje hatékonyságát szakértőink támogatásával, gyűjtsön pontokat vállalkozása számára munkája közben és férjen hozzá a jutalmak, bónuszok és készpénzjutalmak egyre bővülő kínálatához. A VEP partner-program tökéletes minden olyan kivitelező szakember számára, aki úgy szeretne profitálni a közel 150 éves tudásunkból, hogy eközben munkájáért még jutalmat kap.

Egy munka, ami pillanatok alatt elvégezhető.

A valaha volt legkönnyebb munkája lehet: a Vaillant-partnerként való regisztráció. Töltse ki regisztrációját most néhány egyszerű lépésben és élvezze egy olyan erős hálózat előnyeit, amelyre mindig számíthat.
0
1

Kérje cége regisztrációját

Kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével pillanatok alatt regisztrálhatja cégét partnerként.
0
2

Várja meg, amíg rögzítjük rendszerünkben

Kérését néhány napon belül megvizsgáljuk, és visszajelzünk Önnek.
0
3

Lépjen be a Vaillant fiókjába

Miután regisztrációját megerősítettük, vagy ha már korábban regisztrált, jelentkezzen be a myVaillant Pro felületre.